Birchbox – vēl viena skaistuma kastīte

2014-07-23 09.17.43Šī izskatās tāda piezemētāka, nopietnāka, uzreiz prātā neienāks, ka tā ir skaistuma kastīte. Pamēģināju trīs – Glossybox (apskatāma šeit), Glamour (apskatāma šeit) un šo – Birchbox. Cena bija tieši 10 mārciņas, jo pirmajā reizē pasta izdevumi bez maksas, nākamajā piegādes izmaksas 3 mārciņas.

Taisām vaļā:2014-07-23 09.18.19Kā iekšā 5 mini izmēra produkti. Bet visvairāk man patīk maisiņš. Haha! Kaut kas savādāks, jo iepriekšējās kastītēs kosmētika bija ietīta papīrā. 2014-07-23 09.19.03Tātad saņēmu Benefit The Pore Proffesional bāzi sejai, kas sola nomaskēt poras. Arī roku krēms – Creme Pour Es Mains Extra Pur editerranee, pirmo reizi tādu redzu un kaut ko par tādu dzirdu, nešķiet nekas īpaši saistošs. Acu krēms no balance me, kurš pirms kāda laika ir mēģināts, pie tam, nešķita nekas sevišķs. Vispār balance me laikam nespēj iekarot tirgu un pircēju sirdis, jo ļoti bieži kaut ko no šīs firmas redzu līdzi žurnāliem kā bezmaksas dāvaniņu.

Grūti būs uzreiz iedomāties, kas ir baltajā kastītē! Pirmajā brīdī noteikti liekas, ka smaržas, bet nē – liels bija mans pārsteigums, ka tik skaisti iepakota ir nagu laka SIOGNE! Izskatās ļoti šiks iepakojums, noteikti skaista dāvana būtu, tikai jānoskaidro vēl nagu lakas kvalitāti.

Un mazais, resnais lūpu zīmulis, kas ir kā lūpu krāsa no LAQA&Co. Man vispār šādi chubby-stick ir iepatikušies.

Un gandrīz aizmirsu – kastītē arī bija čia sēklas, kas satur daudz labu vērtīgu vielu organismam, tās nudien ir veselīgas un noteikti jālieto uzturā.

Kopvērtējumā kastīte nepatīk, varbūt šoreiz tajā ir tādi nepārliecinoši produkti, bet tā man patika vismazāk. Mīnuss ir tas, ka visi ir testerīši, mini versijas, nav neviena pilna izmēra produkta. Lai gan arī tas jau bija minēts, ka būs tikai mini produkti, bet tomēr pārējās kastītes piedāvāja arī pilna izmēra produktus. Vienīgi prieks par šiko nagu laku un to, ka varēšu izmēģināt Benefit sejas bāzi.

Nesen atklāju kā ir iespējams nocopēt labākās kastītes. Šeit ir tā, ka kastīti izsūta neilgi pēc abonēšanas – dažu dienu laikā, līdz pat nedēļai. Nav tā, ka pasūti un dabūsi tikai nākamajā mēnesī, vienā dienā ar visām pārējām. Kad lielākajai daļai kastītes ir atnākušas mēneša sākumā, ir iespēja tās aplūkot Instagramā, blogos vai youtube. Ja ļoti iepatīkās kastītes saturs, ir vērts tajā pašā mēnesī to pasūtīt, jo saņemsiet šī mēneša kasti, nevis gaidīsiet uz nākamo mēnesi. Tad nu mans mērķis pastāvīgi ir pasūtīt Glamour Beauty edit kastīti un par pārējām divām pačekot Instagram – ja kāda no citām kastītēm iepatiksies, pasūtīšu! 🙂

Kā jums šīs kastītes saturs? Kura kastīte no manām patika vislabāk? Vai gribēsiet ielūkoties arī turpmāko mēnešu kastīšu saturā?

Anne

Šis ieraksts tika publicēts Make Up, Nails, Skin Care ar birkām , , , , , , , , , , , . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

4 Responses to Birchbox – vēl viena skaistuma kastīte

  1. Aija saka:

    Tiešām nekas īpašs, nu vienīgais Benefit bāzīte izmēģināšanai. :)) Un nagu laka arī interesanta.
    Kad beidzot līdz Latvijai atnāks normāls kastīšu serviss?!! 😦

    • Vakar skatījos citu meiteņu blogus un atradu vecus rakstus par kastīti, kas toreiz bija Latvijā. Ja tā padomā, tad šī kastīte vēl tīri normāla, jo ko tur toreiz lika Latvijas kastēs bija drausmas – parastākie testeri – ne jau mini tūbiņa, bet paciņa vienai reizei. Laikam Latvijā nav tik liels pieprasījums uz nav izdevīgi tā reklamēties. UK ir cita lieta, ir pieprasījums un arī daudzi, kuri grib reklamēties ar kastīšu palīdzību!

      • Aija saka:

        Tās kastītes bija briesmīgas, produktiem bija beigušies deriguma termiņi, citi nemaz vairāk nebija pieejami pārdošanā. 😦 Nu tur jau tā lieta, ka nav diemžēl pieprasījuma, varētu kāds ārzemju serviss sūtīt uz LV, bet atkal gan jau būs par piegādi jāmaksā milzu nauda.

  2. Una saka:

    Es Tavā iespaidā papētīju vēlreiz US kastīšu piedāvājumu. Birchbox it kā labs piedāvājums, bet rādās, ka ir apmēram līdzīgi – 1 pazīstamas firmas produkts un pārējie pilnīgi noname… Sāku apsvērt kastītes abonamenta maiņu.. Glambag ($10) sāk apnikt, šķiet, ka ir vērts mazliet piemaksāt un pasūtīt kādu citu, kur vismaz firmas pazīstamākas..

Komentēt